Charge 2

De Fitbit Charge 2 is de voorloper van de Fitbit Charge 3.Deze activity tracker heeft alle functies om de hele dag door te registreren. De fitness tracker ziet al je activiteiten. Of je nu hardloopt of fietst, de smarband ziet wat je doet en registreert dit perfect. 

Design van de Fitbit Charge 2

Het design van de wearable is strak. De activity tracker is in veel verschillende kleuren te krijgen. Hij heeft een mooi duidelijk grijstinten scherm. Deze is net zo breed als de band van de tracker. De bediening doe je doormiddel van het scherm en de knop aan de zijkant. Hij is erg makkeijk te gebruiken en ook tijdens het sporten goed te gebruiken. 

Fucnties van de wearable

De fitbitch charge 2 heeft al van functies. zo heeft hij een stappentelller, gyroscoop en een hartslagmeter. De hartslagmeter meet de hele dag je hartslag, waardoor je een goed beeld krijgt van je hartrimte. De wearable is makkelijk met je telefoon te koppelen via bluetooth. Via GPS op je telefoon track je je sportactiviteit helemaal goed.

Batterijduur Charge 2

Je kunt ongeveer een week met een volledig opgelade fitbit charge 2. Dit is erg makkelijk tijdens het slapen, waar hij je slaapritme ook volgt. Hierdoor weet je zelfs of je goed slaapt. De fitness tracker is spatwater dicht. hierdoor kun je prima sporten in de regen, helaas kun je er nog niet mee zwemmen. 

type: 
Charge 2