Charge 3

De Fitbit Charge 3 is de opvolger van de popularie Fitbit Charge 2. Deze activiteiten tracker volgt je nauwkeurig. Hij registreert hoeveel jij beweegt op een dag en telt je stappen. Wanneer je een activiteit gaat doen zoals fietsen of hardlopen registreert hij gelijk wat je aan het doen bent. Tijdens je activiteit volgt hij je hartslag, waardoor hij nauwkeurig meet hoe je workout verloopt. De grootste verandering met zijn voorloper is het grotere scherm. Deze is maarliefst 40% groter en is een stuk beter.

Design van de fitness tracker

Het design van de Fitbit charge 3 is redelijk hetzelfde gebleven als de voorloper. Het scherm is een stuk groter geworden, maar is wel een stuk eleganter geworden. Waar bij de Charge 2 de activiteiten tracker gemaakt was van roestvrij staal, is deze gemaakt uit alluminium uit de vliegtuigen industrie. Alluminium is een stuk lichter, waardoor deze tracker 20% lichter is dan zijn voorganger. De Charge 2 was niet heel zwaar, maar deze voelt toch prettiger om de pols. 

Scherm van de Fitbit Charge 3

het scherm van deze fitness tracker is een Oled scherm met grijs tinten. Het schem heeft een betere resolutie dan zijn voorganger. De touchscreen is sterk verbeterd. Bij de Charge 2 moest je nog op bepaalde plekken wat harder drukken, is dit met de fitbit charge 3 afgelopen. Niet allen drukken, maar ook swipen kan met deze tracker. Hierdoor is de bediening een stuk prettiger geworden.

Waterdichte fitness tracker

Nog een grote verandering is dat de Fitbit Charge 3 volledig waterdicht is. Zijn voorloper was spatwaterdicht, maar deze tracker kun je ook gebruiken tijdens het zwemmen. Ook tijdens het douchen hoeft de fitness tracker niet meer af. Hierdoor is het na het hardlopen makkelijker om de charge 3 weer even schoon te spoelen. Ook tijdens het zwemmen registreerd de tracker je workout. Hierdoor is hij nog completer dan zijn voorganger.

Notificaties

De Fitbit Charge 3 is geen smartwatch, maar toch geeft hij veel notificaties weer. Ook kun je door standaard teksten snel reageren op een bericht. Ook kun je telefoongesprekken nu oppakken of juist weigeren. Een functie die de vorige Charge niet had. De luxere versie van de Fitbit Charge 3 heeft ook Fitbit Pay. Hiermee kun je contactloos betalen op plekken die dit aanbieden. Helaas is dat in Nederland nog niet heel veel. 

Net als zijn voorganger heeft de Fitbit Charge 3 geen GPS module ingebouwd. Dus tijdens je workout heb je, om te registeren waar je bent, nog steeds je telefoon nodig. 

De Fitbit Charge 3 lijkt niet veel veranderd als de Fitbit Charge 2, maar zoals hiervoor geschreven zijn er toch een groot aantal veranderingen. Zoek de goedkoopste Fitbit Charge 3 hieronder.

 

 

type: 
Charge 3

Koop

Koop de Fitbit Charge 3 - activity tracker - Berry rose gold bij Bol.com voor maar € 12900

Koop de Fitbit Charge 3 - activity tracker - rose gold/blue grey bij Bol.com voor maar € 14900

Koop de Fitbit Charge 3 - activity tracker - graphite/black bij Bol.com voor maar € 14900

Koop de Fitbit activiteiten tracker bij Wehkamp voor maar 149.00

Koop de Fitbit Charge 3 activiteitstracker (Grijs/Zwart) online bij BCC voor maar € 149.00

Koop de Fitbit Charge 3 activiteitstracker (Goud/Grijs) online bij BCC voor maar € 149.00

Koop nu de Charge 3 Zwart bij MediaMarkt voor maar 149.00

Koop nu de Charge 3 Blauw/Roségoud bij MediaMarkt voor maar 149.00

Koop nu de Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium bij CoolBlue voor maar 149.00

Koop nu de Fitbit Charge 3 Blue Grey/Rose Gold Aluminium bij CoolBlue voor maar 149.00

Koop de FitBit Charge 3 Activiteitentracker Zwart online bij Conrad.nl voor maar € 165.00

Koop nu de Fitbit Charge 3 Special Edition Lavender Aluminium bij CoolBlue voor maar 169.00

Koop de Fitbit Charge 3 special edition - activity tracker - lavender woven bij Bol.com voor maar € 16900

Koop de Fitbit Charge 3 activiteitstracker met NFC (Goud/Paars) online bij BCC voor maar € 169.00

Koop de Fitbit Charge 3 - lavendel bij Wehkamp voor maar 169.00

Koop nu de Charge 3 Paars/Roségoud NFC bij MediaMarkt voor maar 169.00

Koop de FitBit Charge 3 Activiteitentracker Blauw-grijs online bij Conrad.nl voor maar € 169.00

Koop de FitBit Charge 3 Special Edition Activiteitentracker Lavendel online bij Conrad.nl voor maar € 195.00