Flex 2

De Fitbit Flex 2 is een activity tracker. Het is een echte instapmodel in de activity trackers, maar registreerd alles uitstekend. Wanneer je workout doet registreerd hij dat en gaat hij je extra volgen. Deze activity tracker is de opvolger van de popularie Fitbit Flex.

Design van de Fitbit Flex 2

Het design van de activity tracker is heel onopvallen. Voor sommigen is dat een tegenvaller, maar hij valt niet op wanneer je hem om hebt. De Flex 2 is 30% kleiner dan de eerste versie van de Flex. De tracker is eigenlijk geen armband, maar een kleine sensor die je in een armband doet. Hij heeft geen scherm, maar laat je doel zien via 4 led lampjes. Elk lampje gaat aan wanneer je 25% van je doel hebt behaald. Voordel van deze activity tracker is dat er tal van armbanden zijn waar je ze in kunt doen. Er zijn zelfs hangers voor gemaakt, die je als ketting kunt gebruiken. Hiermee stijl jij je activity tracker voor elke gelegenheid.

Registratie van je activiteiten

De Fitbit Flex 2 registreerd je stappen altijd. Je synchroniseert de activiteiten tracker met je telefoon via bluetooth. Je kunt hem altijd verbinding houden met je telefoon, maar dit kost wel meer energie. Alles wat hij registreerd kun je terug kijken via de Fitbit app. Hij registreerd zelf of je fietst of hardloopt. Ook is hij waterdicht. Hierdoor hoef je hem nooit meer af te doen tijdens het douchen. Nog een bijkomend voordeel is dat je er mee kan zwemmen. Deze activiteit registreerd hij dan ook en kun je je baantjes terug zien in de Fitbit App.

Niet alleen je sport activiteiten meet de Fitbit, maar ook registreerd hij hoe je slaapt. Wanneer je onrustig slaapt kun je dit terug zien in de Fitibt App. 

Batterijduur van de Fitbit Flex 2

Deze activity tracker is makkelijk 5 dagen te gebruiken op een volle lading. Wanneer hij niet constant verbinding heeft met je telefoon kan hij zelfs wel tot 7 dagen volhouden. Het opladen doe je door de tracker uit de armband te houden en in het passend oplaadsysteem te zetten.

Product-ean: 
type: 
Flex 2