Versa

Fitbit VersaDe Fitbit Versa is de tweede smartwatch van Fitbit. De smartwatch is een verademing voor het oog. Registreert je hartslag en heeft een SPO2 meter. Ook is hij waterdicht tot 50 meter, waardoor je met de smartwatch kunt zwemmen en douchen.

 

Design van de Fitbit Versa

Het design van de smartwatch is een stuk subtieler dan de Fitbit Ionic. Deze staat beter om de pols bij de vrouwen aangezien hij een stuk minder lomp overkomt. Het design lijkt erg op de apple watch. De fitbit heeft 3 knoppen aan de zijkanten, waarmee je makkelijker kan navigeren. Ook kun je de smartwatch bedienen via het scherm. Er zijn al tal van verschillende bandjes voor de Fitbit Versa. Hierdoor kun je de Fitbit helemaal naar je wens stylen, of juist een andere band gebruiken wanneer je sport.

 

Scherm van de smartwatch

Fitbit Versa bandHet scherm van de Fitbit Versa is een 1,34 inch LCD scherm. Deze is beschermt door Gorrilla 3 glass. De smartwatch heeft een hoge resolutie van 300 bij 300 pixels. Ook de helderheid is erg goed. Tijdens het sporten in de volle zon heeft het scherm genoeg kracht om het scherm op te lichten en dat je het nog steeds goed kan lezen.

Fitbit Versa BackFuncties van de Fitbit Versa

De smartwatch heeft een tal van functies. Hij heeft een hartslagmeter en een nieuwe SPO2 meter. Deze meter gaat het zuurstofgehalte meten, waardoor je beter inzicht krijgt in je ademhalingsproblemen. Deze meter zit ook onder ander de Fitbit Ionic en de Fitbit Charge 3. Daarnaast zit er een stappenteller en een gyroscoop op. Verder zijn er honderden apps die je kunt downloaden en de marktplaats van apps wordt alsmaar groter. Daarnaast kun je muziek op de smartwatch zetten en snel met standaardberichten reageren op berichten.

Fitbit Versa Colors

type: 
Versa