De Fitbit Alta Is een beweging en slaap tracker. Hij registreert al je sport activiteiten, maar ook je dagelijkse activiteiten zoals je slaap en een stukje lopen. De tracker heeft een prachtig design en doet wat hij moet doen.

Fitbit Alta blackArmband die je bewegingen registreert

Zoek je een mooi fitness tracker die je overdag ook om kunt hebben. Met de Fitbit Alta kan het. De tracker is niet te groot, waardoor hij niet heel erg op valt. Daarbij heeft Fitbit een aantal extra armbanden gemaakt om je Alta verder te personaliseren.Fitbit alta Gray

Het scherm

De Fitbit Alta heeft een duidelijk OLED scherm. Hierop kunnen verschillende klokjes worden ingesteld. Door middel van op het scherm te tikken kom je bij het volgende scherm. Welke scherm je als eerst wilt zien kun je instellen via de Fitbit App. Je kunt zien hoeveel stappen je hebt gezet, de afstand die je hebt afgelegd, aantal minuten dat je hebt bewogen en de verbrande calorieën.  Ook door middel van een polsbeweging wordt het scherm geactiveerd.

Fitbit Alta synchroniseren

Door middel van bluetooth kun je de Alta synchroniseren met de Fitbit telefoon app. Hier worden al je activiteiten bijgehouden. De Alta herkent zelf wanneer je iets hebt gedaan, is dit niet het geval, dan kun je dit makkelijk aanpassen in de app. Via de meegeleverde usb dongle kun je ook synchroniseren via je pc of mac.

Colors fitbit alta

Fitbit alta stealRegistreer je slaap

Je slaap registreren is erg handig om bij te houden of je de laatste tijd goed slaapt. Omdat de Fitbit Alta een armband is hoef je die s’nacht niet af te doen. Hierdoor registreert de tracker je slaap automatisch. Hij onderscheidt drie kenmerken wanneer je gaat slapen: slaap, rusteloos en wakker. Wanneer jij wakker bent kun je vervolgens in de app je slaap gegevens bekijken van afgelopen dagen.

Notificaties

Wanneer je bent verbonden met je smartphone reageert de Fitbit Alta ook wanneer jij wordt gebeld of een sms krijgt. Ook herinneringen uit je agenda komen tevoorschijn. Door het kleine scherm is de tekst zeer kort, maar wanneer jij wordt gebeld begint de tracker te trillen. Hierdoor mis je nooit meer een gesprek.

Batterijduur

De tracker kan ongeveer 5 dagen mee. Dit is afhankelijk van het gebruik. Wanneer jij altijd verbonden bent via bluetooth met je smartphone zal het minder lang zijn. Je laadt de Fitbit Alta op via een usb kabel die je in je computer stopt. Ongeveer een uur opladen en de tracker is weer helemaal vol.

De Alta is spatwater bestendig. Dit betekent dat je prima kan zweten en in de regen kan lopen. Je kunt er niet mee zwemmen of douchen.

 

Koop de Fitbit Alta

 

Koop de Fitbit Alta bij Cool Blue voor maar €99,-

Koop de Fitbit Alta bij Bol.com voor maar €99,-

 

 

 

fitbit alta arm

Specificaties Fitbit Alta

Sensoren

 • 3-axis accelerometer
 • Vibratie motor

Scherm

 • OLED display

Pakket

 • Fitbit Alta tracker
 • Oplader kabel
 • Draadloze sync dongel
 • Alta klassieke polsband

  Geheugen

  • 7 dagen minuut tot minuut.
  • dag totalen 23 dagen (na eerste 7 dagen)

  Overig

  • Kan tegen Spatwater zoals zweet en regen
  • Batterijduur 5 dagen, afhankelijk van gebruik