Fitbit Aria 2 blackFitbit heeft zijn weegschaal vernieuwd. De eerste Fitbit Aria stamt alweer uit 2010 en nu is de Fitbit Aria 2 gekomen. Nauwkeurigere metingen en nog makkelijker te gebruiken.

De weegschaal Fitbit Aria 2

Om je gezondheid op pijl te houden en te registreren is het noodzakelijk om je gewicht bij te houden. Om het wegen zo makkelijk mogelijk te maken heeft Fitbit de Aria weegschaal in het leven geroepen. Deze weegschaal verbindt je aan de app op de telefoon en vervolgens ga jij op de weegschaal staan. De Fitbit Aria 2 stuurt gelijk je gegevens door naar de Fitbit App. 

De metingen van de weegschaal

De Fitbit Aria 2 meet niet alleen je gewicht. De weegschaal meet ook je vetpercentage. Door middel van een kleine stroom schokje, die je niet voelt, kan de weegschaal berekenen wat je vetpercentage is. Door een nieuw algoritme van Fitbit is deze meting nog nauwkeuriger geworden.Fitbit aria 2 Side

De weegschaal meet gelijk ook je BMI. Door in te voeren in de Fitbit App hoe lang je bent, kan hij zo je BMI berekenen. Ook de spiermassa wordt berekend door de Fitbit Aria 2.

De eerste verbinding met de Fitbit Aria 2

Om de weegschaal te verbinden met je app heb je, je smartphone nodig. Deze verbindt je met de weegschaal. Vervolgens pakt de weegschaal de WIFI verbinding waar je op zit en geeft hij de gegevens door via WIFI naar je Fitbit App account. De weegschaal kan 8 verschillende mensen onthouden. Hij ziet automatisch wie op de weegschaal staat en stuurt dus, zonder dat iemand anders die de weegschaal gebruikt het weet, door naar je app. 

Fitbit aria 2 black and white

Fitbit Aria 2 WhiteVerbeteringen vergeleken met de eerste Aria

Er zijn een aantal verbeter punten met de Aria 1. De berekeningen zijn een stuk nauwkeuriger geworden. Daarbij is het design veranderd en is het scherm makkelijker leesbaar. De Fitbit Aria 2 is een stukje kleiner dan de Aria 1. Het scherm is iets groter, maar het licht is een stuk helderder.

Fitbit heeft de Aria 2 zo goed mogelijk willen maken. Hierdoor is de Fitbit Aria 2 goedgekeurd in de Verenigde Staten als een medisch hulpmiddel.

In combinatie met een fitnesstracker registreer je, je complete gezondheid met deze weegschaal.

Fitbit Aria 2 Specificaties