Fitbit heeft een aantal verschillende Fitness trackers. Met deze trackers kun je makkelijk je dagelijkse activiteiten registreren. De normale trackers van Fitbit hebben allemaal een stappenteller en kunnen met je smartphone worden verbonden door middel van bluetooth technologie.

De basis Activitiy trackers van Fitbit

Er zijn vier basis trackers. Deze hebben allemaal stappentellers en meten je gelopen afstand. Ook geven ze aan hoe ver je met je ingestelde doel bent. Via je Smartphone worden er push berichten verzonden, zodat je de voorgang snel kunt zien.

fitbit zip

Fitbit Zip

De Zip is een kleine stappenteller die je vastmaakt aan je kleren. Door de siliconen houder blijft de Zip goed zitten. Of je hem nu vastmaakt aan je BH of aan je broekzak. De Zip houdt je stappen en gelopen afstand bij. Met de App kan er gezien worden of je hebt hardgelopen of andere sport hebt gedaan.

Fitbit One

 

Fitbit One

De One is net als de Zip een kleine stappenteller. Het verschil is dat de One ook een Sleeptracker is. Doordat je de One via een polsband ook s'nachts kunt dragen, registreert hij je slaap. Zo kun je zien of je s'nachts veel beweegt en wanneer je goed hebt geslapen.

 

Fitbit Flex 2de waterdichte Flex 2

De Flex 2 is waterdicht. En dan niet alleen spatwaterdicht, maar je kunt er mee zwemmen. Net als de Zip en de One worden je activiteiten geregistreerd. Maar met de Flex 2 hoef je nooit meer bang te zijn dat je hem vergeet. Je hoeft hem niet af te doen tijdens het douchen en zwemmen. Er zit geen scherm op, maar door de 5 led lampjes kun je je voortgang bijhouden.

 

Fibit Alta

De fitnesstracker Alta

Sporten met de Alta veranderd het sporten. De Alta registreert alles erg goed, en door middel van het scherm kun je alles goed bijhouden tijdens het sporten. In het dagelijks gebruik is de Alta een verademing. De tracker valt niet op aan je arm, door zijn slanke vormgeving. Hierdoor kun je de hele dag door je activiteiten registreren.